RFS150iLE

CIRI-CIRI KHAS


only5000-bm


Hanya 5000 unit edisi terhad motosikal Benelli RFS150iLE dikeluarkan untuk pasaran tempatan di Malaysia. Model ini juga bersertakan paparan nombor siri khas edisi terhad pada badan motosikal tersebut.

absorber-bm


Setiap motosikal Benelli edisi terhad RFS150iLE dilengkapi dengan Suspensi Monoshock Jenama Kayaba.

cert


Pembeli akan menerima Sijil Kepemilikan sah yang ditandatangani oleh Encik Marco Bellucci, Ketua Pengarah Teknikal Benelli Itali.

sparks2


Dilengkapi dengan sistem B3SP Benelli, konfigurasi silinder dengan tiga palam pencucuh ini membolehkan enjin mencapai kuasa optimum dan meningkatkan kecekapan penggunaan bahan api.

SPESIFIKASI

ENJIN DAN TRANSMISI

CASIS DAN DIMENSI

UKURAN FIZIKAL


WARNA ANDA, GAYA ANDA

BARANGAN EKSKLUSIF BENELLI

Dapatkan Jersi Benelli secara percuma dengan sebarang pembelian dari varian model Benelli RFS150i! Lengkapkan borang pendaftaran di bawah untuk penebusan jersi anda. Terhad kepadta 500 unit jersi untuk penebusan hadiah pada dasar yang terdahulu diutamakan.
Sebarang pembelian dari varian model Benelli RFS150i dengan pendaftaran yang sah layak memasuki cabutan bertuah, di mana tiga (3) pemenang akan membawa pulang sehelai Jaket Motosikal Benelli.
* Kelayakan untuk jersi percuma dan cabutan bertuah adalah khas untuk pendaftaran motosikal JPJ antara tempoh kempen dari 24 Disember 2018 hingga 3 Februari 2019 sahaja.

TEBUS JERSEY PERCUMA ANDA

Nota: Sila muat naik salinan Sijil Pemilikan Kenderaan (VOC/Geran) sebagai bukti pembelian dan pastikan tarikh pendaftaran kenderaan adalah antara tempoh kempen dari 24 Disember 2018 hingga 3 Februari 2019. Dengan mengisi borang pendaftaran ini, anda juga bersetuju untuk menyertai cabutan bertuah khas.

Pendaftaran untuk penebusan barangan Benelli dan cabutan bertuah kini ditutup. Terima kasih atas penghantaran penyertaan dan jangan ketinggalan untuk sertai pelbagai lagi peraduan menarik di masa depan!